Solid Surface

Pajaco Interieurbouw B.V. is specialist in de verwerking van Solid Surface in de breedste zin van het woord.

Passie voor
maatwerk

Pajaco Interieurbouw B.V. is specialist in de verwerking van Solid Surface in de breedste zin van het woord. Solid Surface is een verzamelnaam voor massieve composiet materialen. Deze materialen zijn samengesteld uit circa 75% natuurlijke mineralen en gebonden met acrylaathars. De meest bekende merken van Solid Surface zijn LG HI-MACS® en Corian®, Krion®, Getacore®, Marlan®, Kerrock®, Durasein®

Het succes van Solid Surface wordt mede bepaald door het ontwerp en de juiste verwerking van het materiaal. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en de kennis om de meest bijzondere resultaten te creëren.
Binnen Pajaco is dit echt de magische afdeling. Het materiaal kent nauwelijks beperkingen. Het is duurzaam, sterk, kleurvast en makkelijk in onderhoud. Solid Surface wordt verwarmd waarna het kan worden verwerkt tot diverse driedimensionale vormen. Het kan naadloos worden verlijmd.

Dit alles geeft een enorme creatieve vrijheid en de mogelijkheid om te toveren en de mooiste resultaten te behalen.
Het niet-poreuze oppervlak maakt Solid Surface geschikt om te gebruiken in ruimtes waar vocht kan ontstaan, zoals natte ruimtes en badkamers. Vuil, bacteriën, virussen en talloze chemicaliën kunnen niet in het materiaal dringen. Hierdoor is Solid Surface uitermate geschikt voor toepassing in ziekenhuizen, laboratoria en professionele keukens.

Voor alle ruimtes waar uitstraling, duurzaamheid en hygiëne echt telt!

Waarom kiezen voor
Solid Surface?

Wij realiseren jouw droom interieur

Uitstraling/Esthetiek

Keuze uit meer dan 200 kleuren en decors.
Creatieve vrijheid door thermische vervormbaarheid.
Geen beperking in maten vanwege de mogelijkheid om naadloos te verlijmen.
Creatieve vrijheid.

Kwaliteit & hygiëne

Niet-poreus, dus uiterst hygiënisch (mits juist verwerkt)
Naadloos te verwerken
Bijzonder hoge brandwerendheid, dus veilig

Duurzaam

Beschadigingen zijn vrijwel onzichtbaar te herstellen, zonder gebruik van chemicaliën
Het ondersteunt een groenere aarde door duurzaam materiaal, een milieuvriendelijk productieproces
Het draagt bij aan circulaire economie door recycling aan het einde van zijn levenscyclus

Bijzondere
eigenschappen

De combinatie van deze bijzondere eigenschappen maken het toepassingsgebied grenzeloos. Met Solid Surface heb je veel creatieve vrijheid en hoeven er vrijwel nooit concessies gedaan te worden in het ontwerp. Op onze website treft u een aantal gerealiseerde projecten welke de uitgebreide mogelijkheden illustreren van exclusieve wastafels, balies, baden, douchebakken, trappen tot zelfs wanden en vloeren.

Solid Surface materialen zijn ook bij uitstek geschikt voor toepassing in de medische omgevingen. Enkele voorbeelden zijn: baby- en peuterbaden in ziekenhuizen, werkbladen in tand- en huisartspraktijken, apotheken, zorgcentra etcetera

Opties bespreken?
De koffie staat klaar!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We maken graag vrijblijvend kennis. Neem eenvoudig contact op, de koffie staat voor je klaar!

Al meer dan 150+ klanten gingen u voor